Kleedjesmarkt

 

Op Koningsdag 2023 zal er in Hengelo weer een gezellige kleedjesmarkt plaatsvinden speciaal voor kinderen tot 12 jaar. Dit evenement is gratis toegankelijk voor iedereen die wil komen kijken en is een fantastische manier voor kinderen om hun creativiteit en ondernemerschap te tonen.

De kleedjesmarkt biedt kinderen de kans om hun eigen spulletjes te verkopen, zoals speelgoed, boeken, kleding, zelfgemaakte sieraden en andere leuke spullen. Het is een geweldige manier voor kinderen om te leren over geld en zaken doen, en om te ontdekken hoe ze hun eigen ideeën en talenten kunnen gebruiken om iets te creëren waar andere mensen van kunnen genieten.

 

Voor ouders is de kleedjesmarkt ook een geweldige manier om hun kinderen bezig te houden tijdens Koningsdag. In plaats van de hele dag op straat te lopen en zich te vervelen, kunnen kinderen hun energie kwijt door hun eigen handeltje op te zetten en geld te verdienen. Het is ook een geweldige manier om andere ouders en kinderen te ontmoeten en de gemeenschap te versterken.

De kleedjesmarkt in Hengelo is al jaren een populair evenement en trekt elk jaar honderden kinderen en ouders uit de omgeving. Het is een geweldige manier om de lokale economie te ondersteunen en om kinderen te leren over de waarde van geld en hoe ze hun eigen ideeën en talenten kunnen gebruiken om iets te creëren waar andere mensen van kunnen genieten.

 

Dus als je op zoek bent naar een leuke en leerzame activiteit voor je kinderen op Koningsdag, dan is de kleedjesmarkt in Hengelo zeker een bezoekje waard. Het is gratis toegankelijk en er is genoeg te zien en te doen voor kinderen van alle leeftijden. Mis het niet!

­